Een bijzondere koningsnacht

Nieuws

In de nacht van zondag op maandag is het om veel redenen een bijzondere koningsnacht. Een grote groep jongeren door heel Nederland zal die nacht op een bijzondere manier invullen door een die nacht buiten slapen in hun eigen tuin om geld in te zamelen voor vluchtelingen op kamp Moria.

Movement On The Ground is op Lebvos in actie op nu de omstandigheden te verbeteren zodat overdraagbare ziekten als corona minimale kansen krijgen. Zo worden tenten gebouwd waar water niet naar binnen stroomt en helpen acties rondom vuilnis en sanitair ziekten te voorkomen.

Je kunt als jongere nog meedoen met deze actie, in je tuin slapen en je laten sponsoren. Kijk voor mee info op: https://movementontheground.com/campaigns/koningsnacht-2020-join-campnl-22088 en bekijk de speciale livestream zondagavond van 19:00-21:00.

Wat ons betreft een actie die we van harte ondersteunen, want OranjeHelpers houden het oranjegevoel niet voor zichzelf maar komen voor een ander in actie! #CampNL

CampNL is een actie voor Movement On The Ground ondersteund door TransFourmers. Het facebookevent van de livestream morgen vind je op: https://www.facebook.com/events/225710912005947/

Jongeren in actie tegen eenzaamheid en de gevolgen van corona